Sugeng rawuh ing situs web kita.

Desain Online Bola Sepak Bola Kustom Warna-warni Lumahing Sepak Bola Gamelan Sampeyan

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China, Cangzhou, Hebei, China (Daratan)
Jeneng merek:
XX
Nomer Model:
2 # 3 # 4 # 5 #
Bahan:
PVC, Karet Asli Kelas
Jeneng:
Bal-balan Sepak Bola Custom Colorful Custom Sampeyan Langsung Werna
Ukuran:
5 #, 4 #, 3 #, 2 #
OEM:
Ditampa
Percetakan:
Panjaluk Klien
Kode HS:
9506621000
Werna:
Werna Apa wae
Lumahing:
Pebble utawa Grain; Gamelan utawa Flat; Golf lumahing
Aplikasi:
Promosi, pelatihan, pertandingan

Desain Online Bola Sepak Bola Kustom Warna-warni Lumahing Sepak Bola Gamelan Sampeyan

Properti Produk

 

 

Jeneng Produk

Desain Online Bola Sepak Bola Kustom Warna-warni Lumahing Sepak Bola Gamelan Sampeyan

Papan Asal

Cangzhou, Hebei, China (Daratan)

MOQ

1000 PCS

Rega

Ngarepake pitakonan sampeyan

Port

Tianjin Xingang

Katrangan rincian

Jeneng Produk

Bola Sepak Bola Karet

Papan Asal

Cangzhou, Hebei, China (Daratan)

Kode HS

9506621000

Materi

Karet Alam

Lumahing

Gamelan utawa Flat 

Ukurane

5 #, 4 #, 3 #, 2 #

OEM

Ditampa

Nyithak

Panjaluk saka Klien

Aplikasi

Promosi, pelatihan, pertandingan

Pengepakan

Produk
Spesifikasi

Materi

Diameter Lingkaran (mm)

Ukuran Carton (PC)

Ukuran Carton (cm)

Bobot gram (g)

2 #

Karet

152

100pcs / ctn

53 * 31 * 48

200-220g

3 #

Karet

183

50 pcs / CTN

49 * 24 * 34

300-320g

4 #

Karet

204

50 pcs / CTN

47 * 28 * 38

340-360g

5 #

Karet

218

50 pcs / CTN

53 * 29 * 38

400-420g

Kebijakan conto

Ragad conto

20-80USD kanggo muatan barang lan sampel gratis, bisa dibalekake sawise order

Sample wektu

Siji dina sawise entuk ragad sampel sampeyan

Ringkesan Produk

Lini produksi

Produk sing gegandhengan

Keuntungan Kita

Pengeluaran Lntroduksi

Paket Transportati

FAQ

1, Kepiye bungkus bal-balan

A: Umumé, kemasan saben pc lan tas opp. Adhedhasar kabutuhan pelanggan bolong nilon utawa kothak hadiah warna

2, Apa bisa nyithak logo ing produk?

A: Ya, kabeh bal bisa dilewati (cetakan layar sutra, ukiran laser, ukiran laser lan oksidasi, sublimasi pangolahan warna, logo gravure).

3, Apa jumlah pesanan minimum?

A: 1000 kanggo nampa, jumlah pesenan kurang, biaya bakal nambah rega kudu adhedhasar syarat lan desain tartamtu.

4, Apa regane produk sampeyan?

A: Nyuwun tulung sabisa kanggo saben panjaluk detail, kayata jumlah, ukuran, warna, print logo, kemasan, lsp.

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05