Sugeng rawuh ing situs web kita.

Warta industri

  • Dene perdagangan jagad saiki saya kalem sadurunge pandhemen COVID-19

    Nalika perdagangan jagad saiki saya kalem sadurunge pandemi COVID-19, gangguan ekonomi lan sosial sing digawa dening COVID-19 nyebabake kekirangan dramatis ing perdagangan. Nilai perdagangan internasional barang wis mudhun kira-kira 5 persen ing Q1 2020 lan dijangka luwih murah ...
    Waca liyane
  • 2020 pangowahan bisnis internasional

    Globalisasi lan interkomunikasi Nalika broadband superfast lan 5G mbalek, jagad iki ing 2020 luwih nyambung lan global tinimbang sadurunge. Sampeyan ora kudu lelungan pirang-pirang jam maneh kanggo rapat: sampeyan mung bisa mbukak laptop. Iki mengaruhi cara bisnis lan karyawan ...
    Waca liyane
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05