Sugeng rawuh ing situs web kita.

Warta perusahaan

  • Taun iki, kita ngekspor jumlah pelanggan ing Maroko

    Taun iki, kita ngekspor jumlah pelanggan ing Maroko, nanging amarga standar impor nasional Maghribi lan syarat sing ketat, lan ing taun 2020 aturan anyar (dolanan sing diimpor kudu ditindakake sertifikasi BV kanggo diimpor), nggawe akeh. Pelanggan Maroko ora ngerti carane miwiti. kita ...
    Waca liyane
  • Acara warta

    Nalika ngadhepi wabah pneumonia mahkota anyar (ncov-2019), Cangzhou Xinxiang International Trade Co., Ltd. aktif nglawan epidemi kasebut, lan upaya gabungan saka macem-macem wilayah, epidemi kasebut wis dikontrol kanthi signifikan. Ing wiwitan Maret, Cangzhou Xinxiang Ing ...
    Waca liyane
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05