Sugeng rawuh ing situs web kita.

Warta

  • Dene perdagangan jagad saiki saya kalem sadurunge pandhemen COVID-19

    Nalika perdagangan jagad saiki saya kalem sadurunge pandemi COVID-19, gangguan ekonomi lan sosial sing digawa dening COVID-19 nyebabake kekirangan dramatis ing perdagangan. Nilai perdagangan internasional barang wis mudhun kira-kira 5 persen ing Q1 2020 lan dijangka luwih murah ...
    Waca liyane
  • 2020 pangowahan bisnis internasional

    Globalisasi lan interkomunikasi Nalika broadband superfast lan 5G mbalek, jagad iki ing 2020 luwih nyambung lan global tinimbang sadurunge. Sampeyan ora kudu lelungan pirang-pirang jam maneh kanggo rapat: sampeyan mung bisa mbukak laptop. Iki mengaruhi cara bisnis lan karyawan ...
    Waca liyane
  • Taun iki, kita ngekspor jumlah pelanggan ing Maroko

    Taun iki, kita ngekspor jumlah pelanggan ing Maroko, nanging amarga standar impor nasional Maghribi lan syarat sing ketat, lan ing taun 2020 aturan anyar (dolanan sing diimpor kudu ditindakake sertifikasi BV kanggo diimpor), nggawe akeh. Pelanggan Maroko ora ngerti carane miwiti. kita ...
    Waca liyane
  • Acara warta

    Nalika ngadhepi wabah pneumonia mahkota anyar (ncov-2019), Cangzhou Xinxiang International Trade Co., Ltd. aktif nglawan epidemi kasebut, lan upaya gabungan saka macem-macem wilayah, epidemi kasebut wis dikontrol kanthi signifikan. Ing wiwitan Maret, Cangzhou Xinxiang Ing ...
    Waca liyane
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05