Sugeng rawuh ing situs web kita.

Budaya

Kualitas minangka dhasaring kaslametan kita, inovasi minangka dhasar pangembangan, kerja keras, integritas lan kerja sama yaiku filsafat bisnis, kepuasan pelanggan, pelanggan luwih dhisik, integritas, dedikasi, inovasi, sikap tetep bisa digunakake, Cangzhou Xinxiang International Trade Co., LTD., Darmabakti kanggo ngawula sampeyan!

1. Tujuan perusahaan: Kabutuhan pelanggan yaiku tujuan kita, lan pendhudhukan pasar minangka tujuane
2. Semangat perusahaan: optimis lan ora bakal nyerah
3. Kebijakan perusahaan: berorientasi pasar lan fokus ing pelanggan
4. Kualitas kualitas: kaslametan kanthi kualitas, pangembangan kanthi layanan lan efisiensi manajemen
5. Filsafat bisnis: berorientasi karo wong, nggatekake pembangunan berkelanjutan, inovatif lan pragmatik
6. Slogan perusahaan: dhisik pelanggan, kejujuran dhisik


  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05