Sugeng rawuh ing situs web kita.

Cilik

case01

case01

Latar mburi: Sajrone epidemi kasebut, perusahaan utama ngalami krisis parah

Pabrik : CANGZHOU XINXING INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

Picture

Kanggo ngirim bola ing wektu kanggo pelanggan, pabrik wiwit kerja kanthi tekanan.

2020.3.15
Picture

Ing kasus pesenan backlog, kita nampa pesenan bali saka pelanggan lawas lan njaluk tanggal kirim 200,000 No 3 basket

2020.3.20
Picture

Sawise akeh komunikasi, miturut kahanan epidemi, kita bener-bener nggambarake kekurangan tenaga kerja pabrik lan kahanan khusus liyane. Regane saya tambah, nanging amarga pelanggan lawas, regane durung saya mundhak, lan wektu pangirimane suwene telung wulan

2020.3.25
Picture

Sawise nampa balesan, pelanggan ngeyel kiriman sajrone siji setengah wulan lan njaluk pangurangan 5% amergo kahanan epidemi lan jumlah gedhe

2020.3.26
Picture

Sore: sawise rapat, kita nggawe kesimpulan yen rega ora bisa mudhun uga pangiriman bisa digawe miturut wektu sing dibutuhake, mula komunikasi karo para pelanggan entuk masalah

2020.3.26
Picture

Sawise komunikasi, perusahaan mutusake kanggo tuku 20 alat panggilingan kanggo nambah produksi lan nyiapake pekerja anyar ing tekanan finansial ekstrem

2020.3.27
Picture

Sawise menehi kabar marang tanggal pangiriman bisa ditemoni, pungkasane kita ngendhokke swasana komunikasi tegang lan lancar ningkatake kerja sabanjure - rembugan rega

2020.3.28
Picture

Wengi: Aku nampa warta saka pabrik manawa kedadeyan wabah kasebut serius lan pabrik bisa uga ditutup maneh. Aku uga nampa email manawa pelanggan bisa ngrampungake pesenan kaya sing dijadwalake. Aku gugup banget lan nyoba golek solusi

2020.3.28
Picture

Liwat kerjasama karo pamrentah lan pabrik, perusahaan kasebut bisa sukses ngrekrut para pekerja sing ora bisa kerja amarga kahanan epidemi lan nampa volume ekspor tahunan kanthi jumlah tartamtu, perusahaan kasebut bisa njaluk kabijakan ora ditutup.

2020.3.29
Picture

Entuk perjanjian karo pelanggan lan tandatangani kontrak

2020.3.30
Picture

Pangiriman barang kaping pisanan ing wektu lan jumlah

2020.4.23
Picture

Pangiriman kabeh barang sing isih ana ing wektu sing tepat

2020.5.15

  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05