Sugeng rawuh ing situs web kita.

Volleyball Laminasi Khusus sing laris

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China, Cangzhou, Hebei, China (Daratan)
Jeneng merek:
XinXiang
Nomer Model:
Ukuran 5
Jinis:
Bal
Jeneng:
Volleyball Laminasi Khusus sing laris
Ukuran:
5 #
Bahan:
Karet Alam
OEM:
Ditampa
Percetakan:
Panjaluk Klien
Kode HS:
9506621000
Werna:
Werna Apa wae
MOQ:
1000 PCS
Aplikasi:
Promosi, pelatihan, pertandingan

Volleyball Laminasi Khusus sing laris

 

 

 

Papan Asal

Cangzhou, Hebei, China (Daratan)

MOQ

1000 PCS

Rega

Ngarepake pitakonan sampeyan

Port

Tianjin Xingang

Katrangan rincian

Jeneng Produk

Volleyball

Papan Asal

Cangzhou, Hebei, China (Daratan)

Kode HS

9506621000

Materi

LamInated

Ukurane

5#

OEM

Ditampa

Nyithak

Panjaluk saka Klien

Aplikasi

Promosi, pelatihan, pertandingan

Pengepakan

Produk 
Spesifikasi

Materi

Diameter Lingkaran (mm)

Ukuran Carton (PC)

Ukuran Carton (cm)

Bobot gram (g)

5#

LamInated

206

50 pcs / CTN

44* 28*34

260-280g

Kebijakan conto

Ragad conto

20-80USD kanggo muatan barang lan conto gratis,

padha dibalekake sawise dipesen

Sample wektu

Siji dina sawise entuk ragad sampel sampeyan

Ringkesan Produk

Lini produksi

Produk sing gegandhengan

Layanan Kita

Pengeluaran Lntroduksi

Kemasan & Pengiriman

FAQ

 

1, Kepiye bungkus bal-balan

A: Umumé, kemasan saben pc lan tas opp. Adhedhasar kabutuhan pelanggan bolong nilon utawa kothak hadiah warna

2, Apa bisa nyithak logo ing produk?

A: Ya, kabeh bal bisa dilewati (cetakan layar sutra, ukiran laser, ukiran laser lan oksidasi, sublimasi pangolahan warna, logo gravure).

3, Apa jumlah pesanan minimum?

A: 1000 kanggo nampa, jumlah pesenan kurang, biaya bakal nambah rega kudu adhedhasar syarat lan desain tartamtu.

4, Apa regane produk sampeyan?

A: Nyuwun tulung sabisa kanggo saben panjaluk detail, kayata jumlah, ukuran, warna, print logo, kemasan, lsp.

Hubungi Kita


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05