Sugeng rawuh ing situs web kita.

Babagan XINXIANG

company sss

Cangzhou Xinxiang International Trade Co., Ltd.. khusus kanggo barang olahraga, minangka perusahaan produksi sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan. Kantor pusat ing kutha Cangzhou, Provinsi Hebei, lokasi strategis ing Lingkungan Ekonomi Modal, yen jaringan transportasi sing maju, efisien, trep lan lengkap, perusahaan kita mung sekitar rong jam drive saka port Tianjin Xingang, port komprehensif paling gedhe ing China Lor . 

ab1

Wiwit didegaké ing taun 1996, perusahaan kami wis luwih saka rong puluh taun ngembangake. Loro perusahaan perusahaan, yaiku Cangzhou Xinyu Sports Goods Co, Ltd lan Cangzhou Shengyu Sports Goods Co, Ltd. fokus ing R&D lan produksi bal sing digawe saka karet, PVC, PU lan bahan liyane, kalebu bal-balan, basket lan bola voli, lan sapiturute. Kita uga duwe tanduran produksi sing duwe dhiri dhewe kanthi total output saben dina 30.000 bal bal 
Ndhukung filsafat "operasi sing ati-ati lan layanan sing jujur", perusahaan kami berorientasi pasar lan fokus karo pelanggan. Amarga swasana komersial sing apik, kualitas produk sing luar biasa lan mode layanan sing cepet lan efisien, kita entuk reputasi pasar sing apik.

Ing taun-taun kepungkur, perusahaan kita wis aktif ngembangake pasar luar negeri. Kanthi kabeh produk sing wis lulus tes EN 71 lan sertifikasi CE, kabeh wis diekspor menyang akeh area pasar kayata Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika Barat, Afrika Selatan lan Afrika Lor. Saben taun, macem-macem jinis bola sing diekspor ngluwihi 10 yuta, entuk pangenalan saka pelanggan internasional.
Nggawe semangat kerajinan sing ditampilake kanthi "ngupayakake keunggulan lan pionir ing lapangan", Cangzhou Xinxiang International Trade Company Limited mesthi bakal nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan Cina lan manca negara uga maju karo jagad iki.

ab1

Tim Kita


  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05