Sugeng rawuh ing situs web kita.

czgj11
czgj22
czgj-33

Klasifikasi Produk Utama

Babagan Kita

Cangzhou Xinxiang International Trade Co., Ltd.

Cangzhou Xinxiang International Trade Co., Ltd. khusus kanggo barang olahraga, minangka perusahaan produksi sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan. Kantor pusat ing kutha Cangzhou, Provinsi Hebei, lokasi strategis ing Lingkungan Ekonomi Modal, yen jaringan transportasi sing maju, efisien, trep lan lengkap, perusahaan kita mung sekitar rong jam drive saka port Tianjin Xingang, port komprehensif paling gedhe ing China Lor .

Produk sing Ditampilake

njelajah liyane

  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05